Activiteiten

Bootontbijtjes

Begin je dag op het water! Om de week, op zondag stap je om 10.00 uur in de enige echte OntbijtBoot van The Hague Boat. Terwijl je door het groen vaart, geniet je van een heerlijk vers ontbijtje, koffie of thee en een vers sapje. De opstap is bij Den Haag centraal en in 1,5 uur vaar je richting het Westbroekpark. Er zijn 24 plekjes beschikbaar.

Boek je plekjes voor zondag 3 juli, zondag 17 juli en zondag 7 of 21 augustus.
De ontbijtboot is ook Op Maat aan te vragen via

De Haagse Markttour

Al jaren kom ik wekelijks op de Haagse Markt, daardoor weet ik precies waar je wel en juist niet moet zijn. In 1,5 uur laat ik je zien bij welke kramen ik noten, avo’s, mango’s, medjoul dadels, tomaatjes en fruit koop. Op woensdag of vrijdag kun je om 8.30 of 12.30 uur met me mee. Kosten zijn € 25,- p/p. en we verzamelen bij de Bij Keuken.

Bak & kook workshops

Wil je inspiratie in de keuken, makkelijker vegetarisch koken óf vegan leren bakken? Ik duik met alle liefde samen met jou de keuken in. In 2-3 uur maken we een aantal gerechten of baksels, die je uiteraard lekker mee naar huis mag nemen. Een bak/kooksessie is altijd 1 op 1 (of 1 op 2), duurt 2-3 uur, kost 99 euro en kan elke dag tussen 13.00-18.00 uur.

Workshops zijn ook geschikt voor groepen tot 8 personen. Neem voor mogelijkheden even contact op via

Kinderfeestjes

Een (kinder)feestje in de Bij keuken vieren? Dat kan! We beginnen met iets lekkers en cadeautjes, daarna gaan de schorten aan en bakken we onze eigen broodjes. Elk kind mag zijn eigen broodjes maken, die in een zakje mee naar huis mogen. Als we genoeg tijd hebben, kunnen we ook nog pindakaas maken. Er is plek voor 6-8 kindjes en twee ouders. Kosten zijn € 99,- voor de middag, idealiter van 15.30 - 17.50 uur. Het makkelijkste is om je aanvraag per mail te sturen.

Groepen / teamuitjes

Mag ik tijdens jullie teamuitje het ontbijt of de lunch verzorgen? Buitenontbijtjes zijn ook op maat te boeken voor groepen tot 14 personen. Idealiter niet in het weekend, omdat ik de Buitenontbijtjes in het weekend graag toegankelijk wil houden voor iedereen. Maar is van alles mogelijk. Mocht je een specifieke dag in gedachte hebben, stuur dan even een mail voor de mogelijkheden.