Activiteiten

Bootontbijtjes

Vaar met een vers ontbijje door de groene  Haagse grachten! Om de week, stap je op zondag 10.00 uur in de enige echte OntbijtBoot van The Hague Boat. Terwijl je geniet van een heerlijk vers ontbijtje, koffie of thee en een vers sapje vaar je door richting het Westbroekpark. De opstap is vlakbij station Den Haag centraal  (tegenover de kunstacademie) en in 1,5 uur vaar je - een rondje - richting het Westbroekpark. Er zijn 20 plekjes. Deze zomer vaart de OntbijtBoot alleen nog op zondag 24 september.

 

Tickets kosten €27,50 p.p. en koop je op de website van The Hague Boat

Teamuitjes

Kies voor een teamuitje buiten! Buitenontbijtjes is ook op maat te boeken, voor groepen tot ongeveer 14 personen. Niets is in beton gegoten, en er is vaak vanalles mogelijk. Vertel me dus je wensen, dan denk ik graag met je mee. Mocht je een specifieke dag in gedachte hebben, vergeet die dan niet te vermelden.

workshops

Wil je inspiratie in de keuken, makkelijker vegetarisch koken óf vegan leren bakken? Ik duik met alle liefde samen met jou de keuken in. In 2-3 uur maken we een aantal gerechten of baksels, die je uiteraard lekker mee naar huis mag nemen. Een bak/kooksessie kan met max 6 personen en duurt ongeveer 2-3 uur, kosten 99 euro per persoon, inclusief ingredienten + het gemaakte eten, plus kopjes koffie & thee tijdens het bakken. De workshop kan elke dag tussen 13.00-18.00 uur. Neem voor mogelijkheden contact op via

Kinderfeestjes

Een (kinder)feestje in de Bij keuken vieren? Dat kan! We beginnen met iets lekkers en cadeautjes, daarna gaan de schorten aan en bakken we onze eigen broodjes. Elk kind mag zijn eigen broodjes maken, die in een zakje mee naar huis mogen. Als we genoeg tijd hebben, kunnen we ook nog pindakaas maken. Er is plek tot 8 / 9 kindjes, plus twee ouders. Kosten zijn € 99,- voor de middag (14.30-16.30 of 15.30-17.30 uur).

Het makkelijkste is om je aanvraag per mail te sturen!

Het leukste bruilofts-bedankje!

Natuurlijk draai ik met liefde potten pindakaas voor jullie! Tot 250 potten, met keuze uit drie maten (80gr, 200gr of 350gr), met een op maat label & gepersonaliseerde tekst.

De pindakaas wordt vers gedraaid en is minimaal 4 weken houdbaar, buiten de koelkast.

heidag in de keuken

Wist je dat je de keuken ook voor een dag of dagdeel kunt huren? Doordeweeks - van maandag tot donderdag - is de ruimte te huur, inclusief een vergaderarrangement van koffie, thee, fruit en wat lekkers. Natuurlijk verzorg ik met plezier ontbijt, lunch en/of een bak workshop!

Neem voor mogelijkheden even contact op.