Buitenontbijtjes

KOM Buiten ontbijteN

Begin je dag buiten! In de zomer maak ik op zaterdag & zondag vanaf 8.30 tot 11.30 uur ontbijtjes in de natuur. Ik sta steeds op een ander plekje, waarbij ik het strand en bos afwissel, o.a. afhankelijk van het weer (wind). Je selecteert een datum en krijgt van mij informatie waar ik die dag sta.

Bij aankomst (tot 10.15u) krijg je een Buitenstoel (oprolbare stoel), en terwijl jij lekker van de natuur geniet, maak ik je ontbijtje.

Er zijn 12 plekjes per ontbijtje, die je alleen via de site kunt boeken. De data worden per twee weken gepubliceeerd. Houdt Instagram in de gaten als je wilt weten wanneer er nieuwe plekjes zijn. Er is geen menu. Het ontbijt is altijd een verrassing, altijd vegetarisch en kost € 22,50 per persoon / €8,50 kids.

Zo werkt het

  • ONTBIJTJES | Bij mooi weer sta ik met mijn ontbijtkar in de natuur. Daarbij is de locatie al bepaald. In de webshop zie je alle dagen en locaties staan. Staat de dag er niet tussen, dan is er geen ontbijtje in de natuur.
  • KOSTEN | Een ontbijtje kost € 22,50 p.p. – Je kunt online een ticket kopen voor een Buitenontbijtje. Mocht het ontbijtje onverhoopt niet doorgaan (bijvoorbeeld door het weer), dan krijg je je geld terug of kan je op een andere dag boeken.
  • MENU | Elke dag is anders, het ontbijt dus ook. Er is dan ook geen menukaart. Bij je boeking kun je allergieën en dieetwensen doorgeven. Het ontbijt is altijd vers, vegetarisch & handgemaakt.
  • TIJD | Kom tussen 8.30-11.30 uur aanwaaien. Het is fijn als je  doorgeeft hoe laat je ongeveer komt. Haasten is niet nodig, afzeggen kan tot 24 uur voorafgaanf aan het ontbijt.
  • LOCATIES | De ontbijtjes zijn door heel Den Haag (Clingendael, Landgoed Oosterbeek, Het Haagse Bos en het Zuiderstrand). De locatie bepaal ik op basis van het weer. Je kunt de locatie dus niet zelf kiezen. In de webshop zie je waar ik sta.
  • KINDEREN | Voor kinderen tot 4 jaar maak ik een mini ontbijtje (een broodje, pindakaas, appelsap) voor € 8.50. Het is handig om zelf een kleed mee te nemen, aangezien kinderen nog niet goed op de rollstoell kunnen zitten.
  • WEER | Bij sterke wind (v/a 20km per uur) of regen gaat het ontbijt niet door. In dat geval ontvang je de dag van te voren of op de ochtend zelf een SMS. Bij lichte regen of een buitje kan het ontbijt gewoon doorgaan en houden de bomen ons droog.

Groepen / teamuitjes

Mag ik tijdens jullie teamuitje het ontbijt of de lunch verzorgen? Buitenontbijtjes zijn ook op maat te boeken voor groepen tot 14 personen. Idealiter niet in het weekend, omdat ik de Buitenontbijtjes in het weekend graag toegankelijk wil houden voor iedereen. Maar is van alles mogelijk. Mocht je een specifieke dag in gedachte hebben, stuur dan even een mail voor de mogelijkheden.

Cadeaubon

Geef een Buitenontbijtje cadeau! Let op: deze bon is alleen nog in de zomer van 2024 inzetbaar voor een buitenontbijtje. Daarna kun je de bon gebruiken voor ontbijt aan huis.

Je bestelt de bon in de webshop. Geef aan of je de bon naar jezelf of rechtstreeks naar de ontvanger wilt verzenden. Je kunt de bon ook afhalen in de Bij Keuken.

DE Ontbijtkrat

Buitenontbijtje vol? Of liever op een eigen plekje ontbijten?

Haal op vrijdag, zaterdag of zondag de OntbijtKrat af, met daarin: 2x Buitenstoel, een thermoskan met koffie en/of thee, 2x verse ontbijtboxen, bamboe bestek, kartonnen bekers en 2x verse sapjes (het kratje zelf dient als tafelthe).

Haal de krat tussen 7.30-10.30 uur af. De krat & stoelen krijg je op borg mee. Kosten 45,00 per krat.