ONTBIJT

Ontbijt aan huis

Tussen 7.30-12.00 uur worden de lekkerste ontbijtjes van Den Haag gewoon aan huis bezorgd! Uiteraard kun je ze ook zelf afhalen. Net als elke dag, is ook elk ontbijtje anders. Het ontbijt bestaat uit vaste elementen, zoals potjes met zelfgemaakte pindakaas en jam, een bakje kwark met fruit & granola, een volkorenbroodje, zoete baksels en iets hartigs met ei, kaas en groenten en een vers sapje! Hoe dan ook genoeg en altijd vers, handgemaakt & vegetarisch. Vergeet niet om allergieën of dieetwensen door te geven bij je bestelling.

Bezorggebied: tot 5 km fietsen vanaf de Columbusstraat 266, 2561 AW Den Haag. Een ontbijtje laten bezorgen buiten het bezorggebied? Neem voor de mogelijkheden even contact op.

Verrassingsontbijtje?

Joepie! Verras iemand op zijn verjaardag, trouwdag, bij een geboorte of welk leuke gebeurtenis dan ook, met een vers, handgemaakt ontbijtje aan huis! Maak het ontbijt extra feestelijk met een wenskaart, bloemen voor op tafel & confetti. Het is ook mogelijk om een flesje champagne of prosecco toevoegen.

Ontbijt in de Bij Keuken

Kom op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 8.00-12.00 uur lekker ín de Bij Keuken ontbijten. We maken een heerlijke ontbijtplank voor je klaar, met van alles wat! Er is geen menu, net wat we die ochtend vers hebben gemaakt. Uiteraard maken we ook een lekker koffie, met havermelk. Reserveer telefonisch een plekje, aangezien er slechts 3x2 plekjes zijn. Uiteraard mag je ook gewoon komen binnenwandelen.

Buitenontbijtjes

In de zomer maak ik ontbijtjes in de natuur. Op mooie dagen (14+ graden) fiets ik met mijn ontbijtkar de natuur in, waar ik verse ontbijtjes serveer. Kom tussen 8.00 – 11.00 uur aanwaaien. Bij aankomst krijg je een echte Buitenstoel en zoek je een lekker plekje in het groen. Terwijl jij geniet van de natuur, maak ik je ontbijtje. Geef vooraf door of je koffie of thee drinkt en of er allergieën zijn. Het ontbijt is altijd vegetarisch en kost € 17,50 p.p.