De bij keuken

Ontbijt aan huis

Tussen 7.30-12.00 uur worden de lekkerste ontbijtjes van Den Haag gewoon aan huis bezorgd! Uiteraard kun je ze ook afhalen. Net als elke dag, is ook elk ontbijtje anders. Het ontbijt bestaat uit vaste elementen, zoals potjes pindakaas en jam, een bakje kwark met fruit & granola, een volkorenbroodje, zoete baksels en iets hartigs met ei kaas en groenten en een vers sapje. Hoe dan ook genoeg en altijd vers, handgemaakt & vegetarisch. Allergieën, dieetwensen en smaken kun je doorgeven.

We bezorgen in een straal van 5 km fietsen vanaf de Columbusstraat 266 (2561 AW Den Haag). Een ontbijtje laten bezorgen buiten het bezorggebied? Neem voor de mogelijkheden even contact op.

Verrassingsontbijtje

Verras iemand op zijn verjaardag, trouwdag, bij een geboorte of als iemand een hart onder de riem wil steken, met een lekker vers en liefdevol ontbijtje aan huis! Laat de ontvanger even weten dat er iets komt, en laat ons even weten of er een speciale gelegenheid is.

Je maakt het ontbijt extra feestelijk met een persoonlijke wenskaart, bloemetjes voor op tafel & een tas vol confetti. Het is ook mogelijk om een flesje champagne of prosecco aan je bestelling toe te voegen.

Ontbijten in de Bij Keuken

Op vrijdag, zaterdag of zondag kun je tussen 8.00-12.00 uur ook ín de Bij Keuken lekker ontbijten. We maken een heerlijke ontbijtplank voor je klaar, met van alles wat! Reserveer telefonisch een plekje, aangezien er slechts 3x2 plekjes zijn. Uiteraard mag je ook gewoon lekker komen binnenwandelen.

De OntbijtKrat

Hoe romantisch, met een vers ontbijtje samen de natuur in duiken. Bestel de OntbijtKrat met 2x Buitenstoelen, thermoskannen met koffie en thee, 2x verse ontbijtboxen, bestek, bekers en verse sapjes. Alle spullen krijg je op borg mee.

Lunchbox

Naast ontbijt, maken we net zo graag een gezonde en rijke lunchbox voor je! Elke dag bestel je tot 13.00 uur een lunchbox met daarin twee belegde broodjes, soep of kwark, fruit, een kleine salade, een baksel en een vers sapje. Er is geen menu, dus laat je verrassen!

Producten

In de winkel vind je de enige echte Buitenstoel, ontworpen door mij en mijn broer, de receptenkaarten, potten homemade granola, jam & pindakaas, het Ontbijtboek, bamboe bestek en het is mogelijk om een cadeaubon te halen. We zijn er altijd op vrij, zaterdag en zondag. Wil je doordeweeks langskomen? Stuur dan even een berichtje.

OPENINGSTIJDEN

De lekkerste bakkies to go haal je zodra we open zijn! Meestal al vanaf 7 uur, maar soms zijn we de deur uit om ontbijtjes rond te brengen. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag is er tussen 8.00-12.00uur altijd iemand aanwezig en ben je dus welkom!