VEELGESTELDE VRAGEN

Buitenontbijtjes

Nee, die kies ik zelf, op basis van afstand en de weersvoorspellingen. Bij veel wind lukt het bijvoorbeeld niet om op het strand te zitten.

Voor elke bon is er een kortingscode, die je per mail kunt opvragen. Met die code plaats je in de webshop je bestelling.

Nee, bij een buitenontbijtje sta ik op een vaste plek met mijn kar en kies je rondom mijn kar een plekje in het groen. Daar ga je lekker zitten en kom ik een lekkere ontbijtplank brengen.

Omdat de ontbijtjes weersafhankelijk zijn, kun je de ontbijtjes maximaal twee weken van tevoren boeken. De locaties en buitenontbijtjes worden op basis van de weersvoorspellingen gepland. Verder dan twee weken vooruit wordt er niet gepland. Ook om iedereen een kans te geven & te voorkomen dat de ontbijtjes niet de hele zomer al zijn volgeboekt.

Bij veel buien gaan de ontbijtjes niet door. Meestal is dit 24u van tevoren al wel in te schatten. Bij een enkel buitje, houden de bomen ons wel droog. Als het ‘s ochtends heeft geregend, is het gras vaak nat. Dan heb ik kleedjes bij me, en gaan de ontbijtjes gewoon door.

Als een ontbijtje (’s ochtends) wordt geannuleerd, kun je er voor kiezen om het ontbijt als ontbijtbox aan huis te laten bezorgen, of ben je welkom in de Bij Keuken om daar te komen ontbijten.

Nee, net als elke dag is elk ontbijt ook anders. Het ontbijt bestaat uit vaste elementen, zoals potjes met zelfgemaakte pindakaas en jam, een bakje kwark met fruit & granola, een volkorenbroodje, zoete baksels en iets hartigs met ei, kaas en groenten. Mocht je allergieën hebben of iets echt niet lusten: geeft dit dan vooraf aan, alleen dan kan er rekening mee gehouden worden.

Nee helaas, ik gebruik de kar echt alleen voor mijn ontbijtjes, en wil hem niet inzetten voor vermaak op andere gelegenheden.

Zeker! Dat kan gewoon, zo lang je me minimaal 48 uur de tijd geeft om het goed voor te kunnen bereiden.

De Bij Keuken

Zeker! De Bij Keuken is vrijdag, zaterdag & zondag tussen 08.00 - 13.00 uur open, vaak ben ik er ook op andere dagen, dus ook dan is het mogelijk om langs te komen of te ontbijten, maar alleen op afspraak.

Alle taartjes en stukjes die over zijn na het vullen van de ontbijtjes, kun je ook los kopen. Op aanvraag bak ik met liefde een taartje die net even anders is. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Jazeker, elke allergie of dieetwens is mogelijk, zo lang je het minimaal 48 uur van te voren aangeeft.

Alles kan, het hangt voornamelijk van de locatie af. Het kost ons ook even voor we er zijn. Zet je verzoek met de gewenste tijd, adres en aantal personen even op de mail, dan komen we bij je terug met de mogelijkheden.

Heel graag zelfs! Je kunt de flesjes en potjes buiten voor het pand in de ‘glas-kast’ zetten. Die leeg ik elke ochtend!

Ik werk graag zo duurzaam mogelijk & recycle alle materialen. Vandaar dat je ontbijtje volledig in glas, papier, karton en maisvezels is verpakt.

Voor elke bon is er een kortingscode, die je per mail kunt opvragen. Met die code plaats je in de webshop je bestelling.

Jazeker, in een tijdsbestek van 2 uur met de kids kunnen we lekker broodjes bakken (of bijvoorbeeld pepernoten). Een feestje.

Dat kan, voor groepen en workshops is de ruimte al vaker gebruikt. De kosten bedragen € 125,- per dagdeel en heeft plek voor 6-8 volwassenen in de huidige opstelling. Die kunnen we qua tafels iets veranderen, zodat er ruimte tot 10 volwassenen is.