Kerstpakket

Alle handgemaakte producten uit de Bij Keuken zijn ook geschikt als relatiegeschenk of cadeau: een duurzame Buitenstoel, koffiebonen van lokale brander Roast Factory, de Haagse Schatten Bamboe koffiebeker, een verse pot pindakaas, jam en homemade granola, receptenkaarten, het OntbijtBoek met alle recepten of een cadeaubon. Samen stellen we een pakket naar wens samen, beginnend bij € 15,-.

Bedrijfslunch of buffet?

Ontbijtjes blijven favoriet, echter doordeweeks verzorgen we ook bedrijfslunches. Per persoon verpakt, met twee belegde broodjes, soep of kwark, fruit, een kleine salade, een baksel en een vers sapje. Ook mogelijk als één groot buffet. Laat je verrassen of vraag een offerte aan (v.a. 15,00 p.p)

Vergader Arrangement | Huur Ruimte

De Bij Keuken is een heerlijke plek om samen te komen. Begin je dag met een heerlijk vers ontbijt of lunch en vervolg met een sessie of vergadering. De keuken biedt ruimte voor 4-8 personen.

Huur voor een dagdeel bedraagt 125,00 euro

Teamuitjes

Mag ik tijdens jullie teamuitje het ontbijt of de lunch verzorgen? Samen lekker de natuur in & daar genieten van ontbijt of lunch. Wij denken wij graag met je mee. Er is van alles is mogelijk, van buitenontbijtje tot het bezorgen een ontbijtbox ín de natuur!

Het makkelijkste is om je vraag even op de mail te zetten. Dan kunnen we op maat kijken wat er mogelijk is.

Ontbijtboxen zakelijk

In de keuken kunnen we tot 125 verse, handgemaakte ontbijtjes (boxen) maken, inclusief vers sapje! De perfecte start van je (bedrijfs)event. De ontbijtjes kunnen ook in een buffetvorn worden opgesteld, worden afgehaald, of indien gewenst bezorgd worden. In samenwerking met een koeriersbedrijf leveren we ook in meerdere steden tegelijk.

We werken graag op maat, voor vragen kunt u het beste een offerte aanvragen.